Hogy folytassam ez előzőleg
elkezdett őrületet…
Spenót pesztos spagetti lágy
tojással
-
400 g
spagetti
-
só
-
4 db
tojás, lágyra főzve
-
madárbegysaláta
-
sós
mandula, durvára vágva
-
juhsajt
reszelve
Pestohoz:
-
130 g
spenót, darabokra vágva
-
3 gerezd
fokhagyma, lereszelve
-
120 g sós
mandula, pirítva
-
80 g
juhsajt
-
80 ml
olívaolaj
-
szerecsendió
-
só és
frissen őrölt bors
Elkészítés:
- A tésztát kifőzzük.
- A peszto hozzávalóit összeturmixoljuk, majd a tésztához keverjük.
- Tálalásnál a lágy tojás sárgájával, salátával, sós mandulával és sajttal kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése