Oldalak

2012. március 19., hétfő

És akkor elkezdem!

Már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy én is írok egy gasztroblogot -, mert hát milyen szuper dolog alkotni valamit - , csak először tartottam attól, hogy minek még egy, a millió blog után, meg hát az embernek ugye mindig van valami tennivalója. Először a diplomamunka, aztán az esküvő, majd költözés, egy baba, lakásfelújítás, még egy baba… na itt tartunk most. Aztán most már rájöttem a nagy eszemmel, hogy sohasem lesz ez másképpen így „lesz, ami lesz” felkiáltással belekezdtem.
Az íráshoz nincs annyi érzékem, ami elég vicces egy blog írásakor, de cserébe megpróbálom megígérni, hogy olyan recepteket teszek fel, amelyek máshol nincsenek. Az a tervem, hogy már meglévő recepteket próbálok meg átfordítani más nemzetek ételévé, vagy egy főételt desszertté, vagy egy elegáns éttermi tálat kézzel-lábbal evős dologgá. Szóval ilyesmik. A fényképezés terén remélem folyamatosan fejlődni fogok, amit már én is nagyon várok.
Eddig is voltak már próbálokozásaim a Dining Guide-on, gondoltam azért megmutatom Nektek ezeket is:

Húsvéti hamburger receptje: Dining Guide-on
Kecskesajtos szendvics sós hagymás-almás csatnival receptje: Dining Guide-on
Rozmaringos-kecskesajtos rizottó fügeszósszal receptje: Dining Guide-on
Epres-kecskesajtos creme brulee receptje: Dining Guide-on
Top 10 étterem gyerekekkel: Dining Guide-on és a nyomtatott Dining Guide toplista 2011-es számában
Kedvenc pékségeink toplista: Dining Guide-on

4 megjegyzés:

  1. Ígéretes kezdés, gyönyörű képek! Szívesen olvaslak majd. :)

    VálaszTörlés
  2. Szia margaretta! Köszönöm a biztatást és nagyon örültem az első megjegyzésnek.

    VálaszTörlés
  3. Hajrá, hajrá!! Szétnéztem nálad és nekem tetszik, amit csinálsz! Csak így tovább! ;-)

    VálaszTörlés