Oldalak

2012. december 4., kedd

Járjunk-e bevásárlóközpontokba? – Hegyvidék Központ



Kérdés?...Járjunk-e bevásárlóközpontokba vagy ne? Én a szabadban lévőség híve vagyok! De úgy gondolom, hogy azért egy egészséges egyensúly nem bűn. Illetve, ha már étterembe, vagy cukrászatba megyünk, akkor az legyen önmagában álló, egyedi. Viszont egyáltalán nem tartom nagy bűnnek néha napján betérni egy ilyen komplexumba, pláne, ha kint rossz idő van, bevásárolni, és leülni egyet kávézni, sütizni. Csak ne ez legyen túlsúlyba.
Pár hete kíváncsiságból elmentünk a nemrég nyitott Hegyvidék Központba, ami gasztronómia téren egészen kimagasló. Van egy nagyon szuper halasuk, a Vörös Homár, ahol még kóstolni is lehet, minden friss, és nem csak a ponty-lazac vonalon mozognak. Kiemelném még a Delizia Gourmet-et, ahol mindent megtaláltok a friss sajtoktól kezdve a különböző fűszereken át a legkiválóbb minőségű tésztákig. És természetesen Gál Józsi húsboltját, amit szerintem senkinek se kell már reklámozni. Beszélgetős sütizésre ott van a La Praline roppanós külsejű macaronjai és lágy mousse-jai.
Ezek után mindenki maga döntse el, hogy megy-e bevásárlóközpontba, vagy nem!

Hegyvidék Központ
Hegyvidék Központ

Hegyvidék Központ

Hegyvidék Központ

Hegyvidék Központ


3 megjegyzés:

  1. szépek a fotók. a válasz, én járok elég gyakran, bár nem vásárolni, csak "átmegyek " rajta, mert útbaesik, és mögötte van a piac:.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A lehetőségekhez képest mi is megpróbálunk piacra járni, és ha kimarad valami, akkor leugrunk a sarki közértbe, de azért szerintem se bűn néha "átmenni" egy ilyenen, hisz korunkhoz sajnos már ezek is hozzá tartoznak!

      Törlés
  2. Nagyon szimpi ez a bevásásrlókp. , igazi delikát különlegességek vannak itt. Szerintem sem bűn ilyen helyekre járni. Nálunk sajnod nincsenek igazán piacok, így maradnak a kisebb-nagyobb plázák...:)

    VálaszTörlés