Oldalak

2012. április 20., péntek

Harcsapaprikás leveles-kapros fánktésztában túrós mártogatóval

Ezen a héten a Dining Guide-on utcai hét volt. Ebbe a témában írtam egy receptet. Nagyon örültem neki, mert gondoltam végre lemehetünk a kertbe egy piknikre. Na, ezt a rossz idő meghiúsította, de azért a lakásban elfogyott. Persze hozzátartozik, hogy a fiam akkor már ragaszkodott hozzá, hogy a földön együk meg, és még egy pokrócot is le kellett teríteni, annyira beleélte magát a piknikelésbe. A klasszikus harcsapaprikást kapros túróscsuszával alakítottam át piknik-étellé. 

gasztroblog, Harcsapaprikás leveles-kapros fánktésztában túrós mártogatóval, recept, harcsa, pirospaprika, túró, kapor, tejföl


Recept a Dining Guide-on!

Mi káposztával töltött almapaprikával ettük, de bármilyen savanyúság nagyon finom hozzá.


2 megjegyzés:

  1. Jó recepteket gyűjtöttél össze, tetszenek. Szuper! ;-) az átgondolt verziók meg különösképpen ;-)

    VálaszTörlés