Már nagyon régóta készülök erre a
bejegyzésre, csak sose tudtam, hogy kezdjek neki. Minden olyan gyorsan történt!
Már régóta vonzott az egész „gasztrovilág”,
és a magam módján szorgalmasan olvasgattam és produkáltam a recepteket kis
konyhámban, csak hát sose mertem a Nagyvilág elég tárni amatőr főzőtudományomat.
Mivel már annyi szuperebbnél szuperebb gasztroblog létezik/létezett, nem
gondoltam, hogy szükség lenne egy 6733-ra, és még ebben most is picit
bizonytalan vagyok. Na mindegy!
Az egész blog leginkább a DiningGuide csapatát gazdagító fiatal úriember hatására született, akivel habár sose
találkoztunk személyesen, mégis a legnagyobb támogatóm volt. Ezt sose fogom Neki
tudni eléggé megköszönni! És, ha már a köszönésnél tartunk! Hihetetlen volt,
ami a blog indítása után fogadott! Az egész „gasztroblogger család” egy
pillanat alatt befogadott. Nem számított, hogy csak pár hónapja csatlakoztam
Hozzájuk/Hozzátok! Szóval köszönöm mindenkinek, annyira jól esett! Gabojszának
a mindig segítőkészségét, közvetlenségét és, hogy egy kis semmiséggel örömet
lehetett neki szerezni! Notburga-nak jó szavait, Mohának türelmét! Édes és Keserűnek, hogy agyára mehettem
fényképezéseimmel! És persze ki ne hagyjam Mandulasarkot és PralineParadicsomot, jó tanácsaikkal, és, hogy azonnal legjobb barátnőjükként kezeltek. Persze ott van még Kamrapolc és Anna eszik, akikkel személyesen is találkozhattam (és nincs jobb fej náluk), és megmentették hülye játékaimat! Olyan, mintha már ezer éve ismerném őket! Szépségtárnak, hogy nem szólt be! És
persze az összes többi bloggernek és olvasónak is! Mind a 46-nak itt a blogon, és a 149-nek a facebookon!
Még tényleg csak 5 hónapja indítottam a blogom, de már egy olyan
lehetőség is nyílt, hogy együtt dolgozhattam a Budai Pékséggel, ami számomra
mindig is egy nagyon kedves emlék fog maradni!
És az apropó, ami miatt ezt az egészet elkezdtem írni: A Vénusz –Dining Guide-os Blogkóstoló, amin állítólag én is ott leszek, és főzök. Azért
írom, ezt, mert még most se merem elhinni! Tavaly még csak azon sopánkodtam,
hogy nem jutottam ki kóstolgatni! Most meg én állok ott a pult mögött! Nagyon
köszönöm a lehetőséget, megpróbálok felnőni a feladathoz!
Én egy „magyaros hal-curryvel” készülök számotokra (és már nagyon
izgulok), aminek receptje egyelőre még titok, de annyit elárulhatok, hogy
szerintem elég Dizájnmenzás lesz!
És, hogy kik lesznek még?
Szeptember 8., szombat,
12.00–15.00
• Kicsi Vú: Petrezselymes, hideg cukkinileves
• Food & Wine: Fűszeres mungóbab, marhapofatokánnyal
• Selectfood: Pastel de Nata
Szeptember 8., szombat, 15.00–18.00
• Funky Pho: Pho
• Kísérleti Konyha: Lecsószusi
• Mandula Sarok: Rákóczi túrós pohárban
Szeptember 8., szombat, 18.00–21.00
• Axi’s Kitchen: Citromos sült malactarjás szendvics szilva chutney-val
• Lorien: Juhtúrós töltött paprika
• Limara: Gyümölcslepény
Szeptember 9., vasárnap, 11.00–14.00
• Házisáfrány: Kacsamájkosárkák tokaji aszúban érlelt aszalt meggyel
• Rita konyhája: Vörös lencsés, padlizsános lasagne
• Csak a Puffin: Túró Rudi krém
Szeptember 9., vasárnap, 14.00–17.00
• Dizájnmenza: Magyaros hal-curry
• Piszke: Jambalaya
• Á La Carte Kulinária: Guinness-es pohárkrém
• Kicsi Vú: Petrezselymes, hideg cukkinileves
• Food & Wine: Fűszeres mungóbab, marhapofatokánnyal
• Selectfood: Pastel de Nata
Szeptember 8., szombat, 15.00–18.00
• Funky Pho: Pho
• Kísérleti Konyha: Lecsószusi
• Mandula Sarok: Rákóczi túrós pohárban
Szeptember 8., szombat, 18.00–21.00
• Axi’s Kitchen: Citromos sült malactarjás szendvics szilva chutney-val
• Lorien: Juhtúrós töltött paprika
• Limara: Gyümölcslepény
Szeptember 9., vasárnap, 11.00–14.00
• Házisáfrány: Kacsamájkosárkák tokaji aszúban érlelt aszalt meggyel
• Rita konyhája: Vörös lencsés, padlizsános lasagne
• Csak a Puffin: Túró Rudi krém
Szeptember 9., vasárnap, 14.00–17.00
• Dizájnmenza: Magyaros hal-curry
• Piszke: Jambalaya
• Á La Carte Kulinária: Guinness-es pohárkrém
…és ezek csak a bloggerek! Ezen
kívül számos jobbnál jobb program étel, ital az egész Street Food Show-n!
Részleteket itt találhattok! Remélem nem okozok nagy csalódást Számotokra!
:) Jól tetted, hogy elindítottad a blogodat, csak így tovább! Csoda dolgok születnek a kezed alatt,kár lenne őket nem megmutatni! Az a süti, amit a játékodon nyertem, hááát, Isteni, ha rágondolok, még mindig érzem az ízét, muszáj lesz elkészítenem! :)
VálaszTörlésA Blogkóstolóhoz gratulálok, megpróbálok kijutni, mert nagyon kíváncsi vagyok! Mindent bele! Ügyes leszel! :))
Jaj, de jó, hogy ilyeneket írsz! Nagyon köszi! És nagyon szuper lenne találkozni Veled megint!
TörlésGratulálok, megérdemelten leszel ott!
VálaszTörlésNagyon köszi Adrienn!
TörlésAzám, szerintem is nagyszerű, hogy beálltál közénk! Még biztos nagyon sok remek ötlettel és finom étellel állsz majd elő! A blogkóstolóhoz pedig hajrá! :))
VálaszTörlés:) Igyekszem majd! Aztán remélem kijutok Hozzád a blogkósolóra! Neked is nagyon hajrá!
TörlésGratulaaaaa! :-)
VálaszTörlésAranyos vagy! :) köszi
TörlésAbszolút megérdemled a sikereket, tényleg nagyon kreatív és nagyon egyedi az összes recepted! Gratulálok:)
VálaszTörlésKöszi Naspolya! Jól esik, hogy ezt írod! Megpróbálom!
TörlésMég jó, hogy elkezdted a blogod, én nagyon bírom az ötleteid!!
VálaszTörlés