Oldalak

2013. december 9., hétfő

Spenót pesztos spagetti lágy tojással – Avagy egy abszolút nem karácsonyi étel Karácsonykor




Hogy folytassam ez előzőleg elkezdett őrületet…





Spenót pesztos spagetti lágy tojással

-          400 g spagetti
-         
-          4 db tojás, lágyra főzve
-          madárbegysaláta
-          sós mandula, durvára vágva
-          juhsajt reszelve

Pestohoz:

-          130 g spenót, darabokra vágva
-          3 gerezd fokhagyma, lereszelve
-          120 g sós mandula, pirítva
-          80 g juhsajt
-          80 ml olívaolaj
-          szerecsendió
-          só és frissen őrölt bors

 

Elkészítés:

  1.  A tésztát kifőzzük.
  2. A peszto hozzávalóit összeturmixoljuk, majd a tésztához keverjük.
  3. Tálalásnál a lágy tojás sárgájával, salátával, sós mandulával és sajttal kínáljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése