Azt már meséltem, hogy kezdődött az egész sztori! Végül elérkezett a nagy nap – persze mondanom se kell, hogy
előtte 2 gyerek és egy szeleburdi főzőmániás által háborúövezetté tett lakást
kellett egy egész napig rendbe szedni – és találkoztunk a kiszemelt stábbal a
fehérvári úti piac előtt! Próbáltam olyannak tűnni, mint akinek minden, megy
magától könnyedén, pedig készültem ám: 1. vagy az összes adást megnéztem az
interneten, 2. a piacon mindenkivel lebeszéltem mindent előre – még a hentestől
is kikönyörögtem, hogy ugyan adjon már a kolbászból csak egy darabot a
forgatásnál, mert különben nem jövök ki a pénzből (ugyanis 2000 Ft-ból kell
megvenni mindent). A vásárlásnál minden úgy alakult, ahogy kell – vicces is
lett volna az előzőekben leírtak után, ha nem. Ámbár arra nem számítottam, hogy
mindent 2-szer kell megvenni, hogy jól össze lehessen vágni a cuccot. Ekkor már
kezdtem sejtetni, hogy az én elborult, sok apró részből álló menüm nem biztos,
hogy a legmegfelelőbb a forgatáshoz, mert mi van ha ott is dupláznak a felvétellel!
És így is lett! A kedélyeket csillapítva bevetettem egy kis tortát a stábnak!
Egyébként hozzáteszem, nagyon aranyosak voltak (remélem olvassátok). Ámbár
nekik is volt egy mániájuk: mindent, de mindent fel kellet venni a legapróbb
részletekig! Még ha a fazék fölé léptél, azt is! De erre volt egy csel: ha
kimentek az erkélyre cigizni, akkor minden szabad volt. Csak kikiáltottam, hogy
„ki kéne venni a tepsit a sütőből” – ami számukra a legfrenetikusabb dolog -, „mert
oda fog égni a répa”, akkor csak visszakiabáltak: „nyugodtan”! Szóval ennyi a
forgatás dióhéjban. Ja, és ha valaki ilyenre adja fejét, tudja, hogy a záró
mondatok alatt végig enni kell, mert ugyebár az néz ki jól, és ne számítson
arra, hogy egy felvétel elég!
A recepteket felrakom következőleg!
Szia Bea,
VálaszTörlésügyes vagy, kreatív vagy, gratulálok! ;) Tetszik a videó, és igen, az egészséges és igazi ételek nem feltétlenül tartoznak a legdrágább kategóriába.
Hú! Mindent köszi! Nekem az tetszett, hogy kevés pénzből is lehet kreatívkodni!
TörlésDe jóóó! Nagyon tetszett a videó, szuper miket dobtatok össze:) Várom a recepteket a blogon is! Gratulálok ehhez a műsorhoz, nagyon csinos vagy és a konyhád is nagyon tetszik! Ilyen pedáns rend és tisztaság 2 pici mellett..:) Le a kalappal!:)
VálaszTörlésAzért nehogy azt hidd, hogy mindig ilyen rend van, pedig most ezt kéne mondanom! Annyira örülök, hogy a konyha is tetszik, mert azon is agyaltam eleget!
TörlésNos, így reggeliben egy felüdülés volt végignézni-olvasni ezt. Gratulálok, akárhogy is volt, te nagyon ügyes vagy, a konyhád álom, a receptek különlegesek!
VálaszTörlésTe aztán jó korán kelsz! Köszi mindent! Ja a konyhámat meg nagyon-nagyon szeretem, előtte egy garzonban laktunk, ott nem ilyen volt, de azért az is nagyon kedves emlék marad!
TörlésAkkor nálunk 6.30 volt, az meg már igencsak tisztességes idő ébredéshez...
TörlésBéna vagyok! Gondolhattam volna rá! :)
TörlésJó volt látni! :) Nagyon tetszik a leves, szépen átszerkesztetted. A saláta is izgalmasnak ígérkezik!
VálaszTörlés:) ...Ha már élőben nem tudtunk! De ez nem ér, mert én még mindig nem láttalak!
TörlésÉn is szeretnék gratulálni a videóhoz! Remek ételeket találtál ki, a leves és a saláta is nagyon tetszik :).
VálaszTörlés:) Egyébként tök jó néha egy felfordulásos, forgatásos nap, a megszokott kerékvágások közt! Neked is annyira ötletes dolgaid vannak!
TörlésBiztos nagyon izgalmas lehetett :)! Hozzáteszem, én még mindig azon csodálkozom, hogy gyerkőcök mellett ilyen szép rend volt a lakásban/konyhában (áruld el a titkot, nekem néha szélmalomharcnak tűnik :DDD).
TörlésEz volt az első adás, amit láttam a Konyhapénzből és nagyon tetszett :). Sajnos, nekem nemet kellett mondani a felkérésre... ilyenkor sajnálom, hogy Bp-en lakom, a múltkori szendvicses játékodra is szívesen jelentkeztem vna... :)
Ne izgulj! Nálunk is néha/sokszor szélmalomharc van! :) Merre felé laktok? Ja, tök kár, hogy mindenki ilyen messze lakik mindenkitől!
TörlésMindig azzal nyugtatom magamat, hogy majd ha nagyobb lesz, nem fog ennyit pakolni :))). Szegediek vagyunk, tehát tényleg messze fővárosunktól...
Törlés:) Én úgy veszem észre egyre többet pakolnak! De bízzunk...! Az tényleg messze van, de én mindig hülyeségnek érzem, hogy az emberek azt állítják be alapnak, hogy valaki Budapesti. Nekem az volt a vágyam egy időben, hogy tanyán éljek, és lovaim legyenek!
TörlésSzuper ötleteid vannak, de ezt eddig is tudtam:) Tök jó látni élőben:) Na meg a konyha...meg még két pici is????!?!!!:)
VálaszTörlésA színfalak mögött azért volt egy kis babázás is, amikor már nagyon mama hiányuk volt! Egyébként a gyerekekkel meg mázlim van, mert elég jól elvannak!
TörlésGratulálok!!!! Jó volt megismerni. A konyha nagyon tetszik, a receptek szuperek.
VálaszTörlésSzia Marcsi! Én meg örülök, hogy ide jöttél!
TörlésTeljesen egyetértek az elöttem szólókkal, de még egy valamit szeretnék kiemelni: a cuki piros masnis öved :) Bár ez nem gasztro, de a "dizájnba" belefér :)
VálaszTörlés:):):)Ha érdekel még lehet kapni! Legalábbis azt hiszem! :)
TörlésÉrdekel hát! Nekem csak barna masnis van, jól jönne egy színes is :) Melyik boltban bukkantál rá? (Remélem valami international bolt...)
TörlésSpringfield! Ha arra járok megnézem kapni még! Kb 2 hónapja vettem!
TörlésHú, kircsi! Springfield nálunk is van!!! (Pont az egyik kedvencem :) Hétvégén meglesem :)Köszi!
TörlésGratulálok, jó volt látni! :) Gyönyörű a konyhád, és a receptek is tetszenek. :)
VálaszTörlésA képeid hangulata alapján Nálatok is minden gyönyörű lehet! :)
VálaszTörlésNagyon kreatív vagy. Érdekesek ezek az újragondolt, teljesen megváltoztatott ételek.
VálaszTörlés:) Köszi :) Aranyos vagy!
Törlés