Ez a bekezdés csak azoknak ajánlott,
akik egy egyetemi előadást is végig tudnak ülni a fenekükön: Először balzsamecetes epres kolbászos kalácsot
szerettem volna készíteni sajtkrémágyon, amin most biztos egy nagyot nevettek,
hogy ki eszik ilyen hülyeséget! És tényleg! Nagyon sokakat meg lehet vele bolondítani!
Csani névnapi zsúrján teszteltem. Na nem a gyerekeken! Azért annyira nem vagyok
elvetemült, de a szülők mind ezt választották a szárított sonkás-eper
kombinációval szemben, ami ugye köztudott! Rá kellett jönnöm, hogy a füstölt
dolgok, valamiért jól passzolnak az eperhez, de komolyan! Viszont addig
húzódott-halasztódott ez az epres szendvicses recept, hogy mára már ki is
mentünk az igazi eperszezonból, így váltottam málnára, és a füstölt vonalon
maradva lazacra. Először ezt is balzsamecetes-rozmaringos dologgal képzeltem
el, aztán ezt már egy picit unalmasnak találva vittem inkább keleti irányba, a
curry hozzávalóival. Na! És ez a hab dolog! Mandulasarok teljesen bediliztetett
vele! Rabja lettem! Azért állítsatok le, ha túl sok habos receptet kezdenék el
mostanában gyártani! Szóval remélem nem haragszik, hogy lenyúltam hab mániáját,
ezért Neki ajánlanám, hogy lássa milyen jó fej vagyok, és így észre se fogja
venni a turpisságot!
Azért kóstoljátok meg az epret
egy karika kolbásszal, balzsemecettel és egy kis Philadelphia sajtkrémmel, ha
éppen pont ez a pár dolog van csak a hűtőtökben, mint a bizonyos
főzőműsorokban, ahol: „vajon mi lapul a fridzsiderben?” kérdést feltéve,
véletlenül mindig összepasszoló dolgok találhatóak benne. Én is ilyen hűtőt
szeretnék!
Recept a Dining Guide-on!
A kép hibája, hogy sokkal, de sokkal több curryhab kellett volna rá, de sajnos ez csak a fotóalany elfogyasztása után derült ki. De Nektek kötelező többet rakni rá!
A kép hibája, hogy sokkal, de sokkal több curryhab kellett volna rá, de sajnos ez csak a fotóalany elfogyasztása után derült ki. De Nektek kötelező többet rakni rá!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése